فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین
فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین

www.yuzal.com    

محصولات ارگانیک

مزایای مواد غذایی ارگانیک صرف نظر از رژیم غذایی، انتخاب مواد غذایی ارگانیک یک اولویت هوشمندانه است. انتخاب مواد غذایی ارگانیک یک راه موثر برای سلامت شخصی و جهانی است. خرید مواد غذایی ارگانیک فاقد مواد شیمیایی مضر، محتوی مواد مغذی بیشتر، مزه‌ی بهتر و پایداری بیشتر محیط زیست یک کمک مستقیم به بهداشت فوری و آینده‌ای روشن‌تر برای نسل بعدی می‌باشد.

از جمله دلایلی که تولید کنندگان محصولات ارگانیک برای مصرف این گونه محصولات مطرح می‌نمایند می‌توان به این موارد اشاره نمود:

1.اجتناب از مواد شیمیایی

خوردن غذاهای ارگانیک تنها راه برای اجتناب از اثرات سموم شیمیایی در مواد غذایی تجاری می‌باشد. بیش از 600 نوع ماده شیمیایی برای استفاده در کشاورزی در ایالات متحده آمریکا ثبت شده که به مقدار هزاران تن در سال مصرف می‌شود. به طوری که متوسط مواد شیمیایی مصرف شده  در این کشور 7 کیلوگرم برای هر فرد در سال است. بسیاری از این مواد شیمیایی توسط آژانس حفاظت ازمحیط زیست (EPA) قبل از تست گسترده رژیم غذایی مورد تایید قرار گرفت.

2.موجودی مواد مغذی بیشتر

غذاهایی که به صورت ارگانیک تولید می‌شوند مواد مغذی، ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنزیم‌ها و ریز مغذی‌های بیشتری نسبت به مواد غذایی که به صورت تجاری رشد کردند، دارند زیرا خاک آن با شیوه‌های پایدار و استاندارد‌های قابل اطمینان مدیریت و تغذیه شده است. مجله‌ی جایگزین و مکمل پزشکی خلاصه‌ای است از 41 تحقیق منتشر شده که ارزش غذایی میوه، سبزیجات و غلات ارگانیک و تجاری را مقایسه کرده و نتیجه‌گیری می‌کند که به طور قابل ملاحظه‌ای بیش از چندین نوع ماده‌ی مغذی در محصولات غذایی ارگانیک موجود است.  

به طور متوسط، مواد غذایی ارگانیک 21.1٪ آهن بیشتر(نسبت به نوع متعارف)، 27٪ ویتامین C ، 29.3٪ منیزیم، 13.6٪ فسفر دارا می‌باشند.

3. مزه‌ی بهتر

مواد غذایی ارگانیک به طور کلی مزه‌ی بهتری دارند زیرا مغذی‌تر هستند و اینکه خاک متعادل تولید سالمی دارد و گیاهان مقاوم‌تری دارند.

4.عدم استفاده از هورمون‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای شیمیایی در تولیدات حیوانی

برای مثال بسیاری از دانشمندان و کارشناسان هشدار داده‌اند که استفاده‌ی بی رویه آنتی بیوتیک‌ها نظیر پنی سیلین و تتراسایکیلین در خوراک دام موجب بروز بیماری‌های اپیدمی می‌شود که در برابر آنتی بیوتیک ها مقاومند.

5. محافظت از اکوسیستم

کشاورزی ارگانیک به پایداری اکوسیستم و کشاورزی متناسب با طبیعت کمک می‌کند. محافظت از خاک و کشاورزی تناوبی زمین کشاورزی را سالم نگه داشته و پرهیز از بکاربردن مواد شیمیایی از اکوسیستم محافظت می‌کند.

6. کاهش آلودگی و حفاظت از خاک و آب

مواد شیمیایی کشاورزی، آفت کش‌ها و کودهای شیمیایی محیط زیست را آلوده کرده و باعث سمی شدن منابع ارزشمند آبی شده، و زمین‌های کشاورزی را نابود می‌کنند. طبق نظر حشره شناس دانشگاه کرنل دیوید پیمنتل، تخمین زده شده که فقط 0.1 درصد آفت کش‌های بکار رفته  به آفات هدف می‌رسند. و (99٪) آن با تمامی تاثیرات سوئی که دارد در محیط زیست باقی می‌ماند.

7. حفاظت از تنوع کشاورزی

امروزه شیوع انقراض گونه‌های جانوری نگرانی اصلی در خصوص محیط زیست است. تخمین زده شده که 75 درصد تنوع ژنتیکی در محصولات کشاورزی در یک قرن اخیر از بین رفته است. تکیه بر یک یا دو نوع از محصولات غذایی موجود فرمولی است که سبب نابودی می‌شود. بطور مثال، در نظر بگیرید که تنها تعدادی انگشت شمار از انواع سیب‌زمینی، بازار کنونی را در دست دارد، این در حالی است که زمانی هزاران گونه سیب زمینی موجود بود. برای مثال در قحطی سیب‌زمینی در تاریخ معاصر ایرلند، جائیکه بیماری بلایت (بیماری سیب‌زمینی) تمامی محصولات را، که شامل تنها چندین گونه سیب زمینی می‌شد،  از بین برد و گرسنگی سبب مرگ میلیون‌ها انسان گردید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.