فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین
فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین

فوائد شکلات لاتامارکو

مزایای دارویی شکلات

مزایای دارویی شکلات

آیا از مزایای دارویی شکلات اطلاعی دارید؟

اگر به خوردن شکلات علاقمند هستید توصیه میکنیم حتما از مقاله را مطاله فرمایید

واردات محصولات کشاورزی
پودرکاکائو دردو نوع

 

تحقیقات علمی اخیر نشان می دهد که این مواد مغذی قدرتمند احساس شادی را افزایش می دهد، اکسیداسیون در بافت های بدن را تحریک می کند، مراکز لذت و سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند و حتی ممکن است به شما کمک کند که بیشتر زندگی کنید.
شکلات احتمالا یکی ازمنابع غذایی پیچیده ماست. به معنای واقعی کلمه هزاران ترکیب شیمیایی در یک شکلات معمولی وجود دارد که نتیجه آن سنگ زنی و کباب کردن دانه های کاکائو است.

پودرکاکائو
پودرکاکائو

نحوه استفاده از کاکائو بدون قند

پودر کاکائو خالص داروی گیاهی قوی است. اما مراقب مواد مغذی غیر سالم مانند چربی اشباع شده و قند است که اغلب به آن اضافه می شود باید بود.در حالی که شما می توانید کاکائو خالص را در شکل کپسول یا تنتور بردارید، باید مقدار بیشتری را برای به دست آوردن هر گونه مزایایی ببرید که طعم را از دست ندهید. در اینجا به برخی از گزینه های سالم اشاره میشود

  • .برای ترکیب شکلات فیکس ، ۱ قاشق چای خوری کاکائو (یا طعم) را با ماست یا میوه برش خورده مخلوط کنید
  • خودتان پودینگ سویا کاکائو خود را بسازید. مخلوط ۱ قاشق غذا خوری کاکائو با ۱/۲ پوند از توفو ابریشمی و شیرین به عنوان شیرین کننده…
  • .اسموتی را با مخلوط کردن کاکائو با میوه و شیر، شیر سویا یا ماست یخ زده درست کنید .
Cocoa

فواید شکلات:

  • طول عمر

یک مطالعه منتشر شده در شماره ۱۹۹۸ مجله پزشکی بریتانیا نشان می دهد که چند قطعه شکلات هر ماه ممکن است زندگی شما را بیشتر کند محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در بوستون، بیش از ۷،۸۰۰ مرد را مورد مطالعه قرار دادند محققان با در نظر گرفتن سن، وزن و وضعیت سیگار کشیدن مردان، مصرف شکلات تقریبا یک سال به زندگی مردان اضافه کرد. محققان بر این باور بودند که مزایای آن از شکلات محسوب می شود

آنتی اکسیدان ها.

دو تحقیق که در سال ۱۹۹۸ در مجله علوم تغذیه و ویتامین شناسی منتشر شده که نشان میدهد شکلات آنتی اکسیدان های قوی را بالا می برد. این همان آنتی اکسیدان های مفید است که در شراب قرمز یافت می شود.فنل های اصلی که از شکلات پاک شده اند، عبارتند از اپیکتاکچین و کاتچین، مواد موجود در چای سبز، منبع دیگری از آنتی اکسیدان ها هستند

ایمنی

مطالعه ۱۹۹۷ در ایمونولوژی سلولی نشان می دهد که فنل های موجود در شکلات همچنین ممکن است عملکرد سیستم ایمنی را افزایش دهند

سلامت قلب.

شکلات ممکن است به جلوگیری از حملات قلبی کمک کند. عصاره پودر کاکائو باعث جلوگیری از اکسیداسیون می شود.

جلوگیری از زخم

مطالعات اخیر در ژاپن که در سال ۱۹۹۸ در علوم زیستی، بیوتکنولوژی و بیوشیمی منتشر شده است، نشان داد که کنسانتره این آنتی اکسیدان های مفید از شکلات باعث جلوگیری از زخم ها و همچنین داروهای پیشگیری از زخم میشود.
تئوبرومین، یک متفورمین مشتق از کافئین، یک محرک خفیف است. احتیاط: غلظت آن در شکلات به اندازه کافی تاثیر بر روی بزرگسالان ندارد، اما ممکن است برای کودکان و به خصوص سگ ها سالم نباشد. قطعه ای از دو اونس شکلات می تواند یک سگ را بکشد

واردات پودر کاکائو

ایران چقدر از ترکیه پودر کاکائو وارد کرده است؟

پودرکاکائو
پودرکاکائو

ایران یکی از وارد کنندگان پودرکاکائو و یکی از پرمصرف ترین در خاور میانه است

این کشور با رقم واردات بالغ بر سه هزار و ۷۰۱ تن پودر کاکائو بدون قند، به ارزش دلاری ۱۲۱۷۳۴۳۹ ، یکی از وارد کنندگان عمده در این زمینه به شمار میاد.

شرایط واردات پودر کاکائو

حجم بسیار زیادی از این مواد در صنایع

  • شکلات سازی
  • شیرینی پزی
  • قنادی
  • بستنی
  • بسته بندی خام

مصرف شده و همچنان این صنعت نیازمند واردات هر چه بیبشتر در این زمینه میباشد

واردات محصولات کشاورزی
پودرکاکائو دردو نوع

کارخانجات زیادی در این زمینه فعالیت دارند که بیشتر مواد مصرفی خود را از کشور های زیر تهیه مینمایند

  1. اسپانیا
  2. اندونزی
  3. چین
  4. مالزی
  5. ترکیه
  6. امارات متحده عربی
  7. هلند
  8. فرانسه
  9. ساحل عاج
پودر و دانه کاکائو
واردات پودرکاکائو

در این میان سهم دبی و ترکیه به دلیل داشتن مرز نزدیک قابل توجه است

این کشور ها خود دانه کاکائو پرورش نمیدهند ولی با استفاده از بازارهای بین المللی و همچنین تکنولوژی پیشرفته توانسته اند دانه کاکائو رو عمدتا از کشور های افریقایی و یا اسیایی خریداری نموده و آنرا تبدیل به پودر کاکائو نموده و وارد ایران نمایند

در این میان سهم شرکت های خصوصی در واردات این نوع محصولات بسیار چشمگیر است

به دلیل اینکه این کالا جزو کالاهای اساسی به حساب نمیاد ، شرکت های خصوصی با استفاده از سیستم های بین المللی توانسته اند سهم خود را از واردات این محصول پر مصرف در اختیار بگیرند

چه نوع پودرکاکائویی مناسب بازار ایران است

کارخانجات صنعتی ایران عموما از پودرکاکائو با درصد چربی ۱۰ تا ۱۲ درصد و رنگ تیره استفاده مینمایند . رنگ تیره پودرکاکائو برای تولید انواع شکلات و کیک های شکلاتی بسیار مناسب است

شایان ذکر است که مواد دیگری هم در این صنعت به همراه کاکائو استفاده میشود که میتواند از آن جمله

  • روغن سی بی اس
  • کره کاکائو
  • مواد نگهدارنده
  • اسید سیتریک

نام برد

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه واردات پودرکاکائو از ترکیه شم میتوانید با کارشناسان شرکت ام تی رویال ترکیه صادرکننده تخصصی مواد کشاوری به ایران در ارتباط باشید.

فروش پودر کاکائو الکالایز لاتامارکو

لینک مستقیم ثبت سفارش

واردات پودر کاکائو از ترکیه

ایران چقدر از ترکیه پودر کاکائو وارد کرده است؟

پودرکاکائو
پودرکاکائو

ایران یکی از وارد کنندگان پودرکاکائو و یکی از پرمصرف ترین در خاور میانه است

این کشور با رقم واردات بالغ بر سه هزار و ۷۰۱ تن پودر کاکائو بدون قند، به ارزش دلاری ۱۲۱۷۳۴۳۹ ، یکی از وارد کنندگان عمده در این زمینه به شمار میاد.

شرایط واردات پودر کاکائو

حجم بسیار زیادی از این مواد در صنایع

  • شکلات سازی
  • شیرینی پزی
  • قنادی
  • بستنی
  • بسته بندی خام

مصرف شده و همچنان این صنعت نیازمند واردات هر چه بیبشتر در این زمینه میباشد

واردات محصولات کشاورزی
پودرکاکائو دردو نوع

کارخانجات زیادی در این زمینه فعالیت دارند که بیشتر مواد مصرفی خود را از کشور های زیر تهیه مینمایند

  1. اسپانیا
  2. اندونزی
  3. چین
  4. مالزی
  5. ترکیه
  6. امارات متحده عربی
  7. هلند
  8. فرانسه
  9. ساحل عاج
پودر و دانه کاکائو
واردات پودرکاکائو

در این میان سهم دبی و ترکیه به دلیل داشتن مرز نزدیک قابل توجه است

این کشور ها خود دانه کاکائو پرورش نمیدهند ولی با استفاده از بازارهای بین المللی و همچنین تکنولوژی پیشرفته توانسته اند دانه کاکائو رو عمدتا از کشور های افریقایی و یا اسیایی خریداری نموده و آنرا تبدیل به پودر کاکائو نموده و وارد ایران نمایند

در این میان سهم شرکت های خصوصی در واردات این نوع محصولات بسیار چشمگیر است

به دلیل اینکه این کالا جزو کالاهای اساسی به حساب نمیاد ، شرکت های خصوصی با استفاده از سیستم های بین المللی توانسته اند سهم خود را از واردات این محصول پر مصرف در اختیار بگیرند

چه نوع پودرکاکائویی مناسب بازار ایران است

کارخانجات صنعتی ایران عموما از پودرکاکائو با درصد چربی ۱۰ تا ۱۲ درصد و رنگ تیره استفاده مینمایند . رنگ تیره پودرکاکائو برای تولید انواع شکلات و کیک های شکلاتی بسیار مناسب است

شایان ذکر است که مواد دیگری هم در این صنعت به همراه کاکائو استفاده میشود که میتواند از آن جمله

  • روغن سی بی اس
  • کره کاکائو
  • مواد نگهدارنده
  • اسید سیتریک

نام برد

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه واردات پودرکاکائو از ترکیه شم میتوانید با کارشناسان شرکت ام تی رویال ترکیه صادرکننده تخصصی مواد کشاوری به ایران در ارتباط باشید.

فروش پودر کاکائو الکالایز لاتامارکو

لینک مستقیم ثبت سفارش

پودر کاکائو لاتامارکو

پودر کاکائو (انگلیسی: Cocoa solids) پس از اینکه کره کاکائو از دانه‌های کاکائو به دست آمد مواد جامد بسیاری هم به همراه آن وجود دارد که مخلوطی از بسیاری از مواد باقیمانده است، هنگامی که به عنوان یک فراوردهٔ نهایی به فروش می‌رسد به عنوان پودر کاکائو و گاهی هم کاکائو نامیده می‌شود، این پودر در مقابل جزء چرب شکلات قرار می‌گیرد که همان کره کاکائو است، کره کاکائو تشکیل شده از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از دانه‌های کاکائو است و از مشخصات بارز آن ذوب شدن کاکائو در دماهای متفاوت است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می‌دهد

نوشابه یا لیکور کاکائو ‏‏ هم یک فرایند تخمیری از دانه‌های کاکائوی بو داده است که با کره کاکائو جامد و مواد فله‌ای دیگر به نسبت معمول طبیعی تلفیق می‌گردد، شکلات اما کرهٔ کاکائو بیشتر و خالص‌تری برای تولید نیاز دارد و در نتیجه بهترین و ارزان‌ترین گزینه برای این مورد همان پودر کاکائو است هر چند این عمل در تضاد با اولین استفاده‌های کاکائو در اروپا است

قبل از اینکه شکلات‌های شیری و همچنین شکلات‌های تیره محبوبیت پیدا کنند، پودر کاکائو به عنوان یک محصول اولیه بود، و کره کاکائو کمی بیش از یک محصول زائد به نظر می‌رسید، مواد جامد کاکائو که تشکیل‌دهندهٔ اولیه پودر کاکائو هستند، یکی از غنی‌ترین آنتی‌اکسیدان فلاوانول می‌باشد، این مورد عنصری کلیدی در شکلات، شربت شکلاتو انواع فراورده‌های قندی بر پایهٔ کاکائو می‌باشد.

پودر کاکائو (Cocoa solid) : پس از اینکه کره کاکائو از دانه‌های کاکائو به دست آمد مواد جامد بسیاری هم به همراه آن وجود دارد که مخلوطی از بسیاری از مواد باقیمانده است.

هنگامی که به عنوان یک فراوردهٔ نهایی به فروش می‌رسد به عنوان پودر کاکائو و گاهی هم کاکائو نامیده می‌شود. این پودر در مقابل جزء چرب شکلات قرار می‌گیرد که همان کره کاکائو است.

کره کاکائو تشکیل شده از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از دانه‌های کاکائو است و از مشخصات بارز آن ذوب شدن کاکائو در دماهای متفاوت است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می‌دهد.

* نوشابه یا لیکور کاکائو ‏هم یک فرایند تخمیری از دانه‌های کاکائوی بو داده است که با کره کاکائو جامد و مواد فله‌ای دیگر به نسبت معمول طبیعی تلفیق می‌گردد.

شکلات اما کرهٔ کاکائو بیشتر و خالص‌تری برای تولید نیاز دارد و در نتیجه بهترین و ارزان‌ترین گزینه برای این مورد همان پودر کاکائو است هر چند این عمل در تضاد با اولین استفاده‌های کاکائو در اروپا است.

* قبل از اینکه شکلات‌های شیری و همچنین شکلات‌های تیره محبوبیت پیدا کنند، پودر کاکائو به عنوان یک محصول اولیه بود، و کره کاکائو کمی بیش از یک محصول زائد به نظر می‌رسید، مواد جامد کاکائو که تشکیل‌دهندهٔ اولیه پودر کاکائو هستند، یکی از غنی‌ترین آنتی‌اکسیدان های فلاوانول می‌باشد، این مورد عنصری کلیدی در شکلات، شربت شکلات ‏و انواع فراورده‌های قندی بر پایهٔ کاکائو می‌باشد.

* از پودر کاکائو در تولید کیک ، بیسکویت ، بستنی های کاکائویی و شکلاتی  ، شکلات ، هات چاکلت ( شکلات داغ ) ، کافی میکس شکلاتی ، کاپوچینوی شکلاتی ، انواع شیرینی های کاکائویی و شکلاتی ، انواع دسرهای شکلاتی و … استفاده می شود .

  • آنتی اکسیدان قوی :  دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول ها جلوگیری می‌کند.
  • کاهش بروز سکته قلبی :  با کاهش احتمال لخته شدن خون و انسداد رگ ها باعث کاهش احتمال بروز سکته قلبی می شود.
  • سرشار از کربوهیدرات : دانه های آن مقادیر زیادی کربوهیدرات دارند که بیشتر به صورت نشاسته، فیبر محلول و غیر محلول است و فقط بخش کمی از آن به صورت قند ساده است.
  • کافئین کم : کمتر از قهوه و چای، کافئین دارند.
  • انواع ویتامین : این ماده شامل ویتامین های A، B1، B2، B3،C است.
  • انواع مواد معدنی :مقادیر زیادی مواد معدنی شامل منیزیم، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منگنز دارد.
  • مقابله با چاقی و دیابت : طبق پژوهش انجام شده توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید، این ماده التهابات مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند. بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب به حساب می آید، پودر به‌دست آمده از کاکائوی جامد مقدار کمی کالری، چربی و قند دارد و در عین حال سرشار از فیبر می باشد. محققان معتقدند که این ماده می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

 

مصرف زیاد و بیش از اندازه آن باعث بروز برخی عوارض و ناراحتی های زیر خواهد شد :

  • تکرر ادرار و یبوست
  • کک و مک و کهیر
  • زیاد شدن اسید اوریک خون
  • تپش قلب و بی خوابی
  • ناراحتی کبد و اعصاب
  • افراد مبتلا به آسم، تپش قلب، تصلب شرائین، کلسترول، نقرس، دیابت، سنگ کلیه، هپاتیت روده و رماتیسم مجاز به مصرف آن نمی باشند .
  • پودر کاکائو لاتامارکو
  • کره کاکائو لاتامارکو

 

کاربرد پودر کاکائو:

از پودر کاکائو در تولید کیک، بیسکویت، بستنی های کاکائویی و شکلاتی، شکلات، هات چاکلت( شکلات داغ )، کافی میکس شکلاتی، کاپوچینوی شکلاتی، انواع شیرینی های کاکائویی و شکلاتی، انواع دسرهای شکلاتی و … استفاده می شود.