فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین
فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروشگاه مواد اولیه شکلات

فروش مستقیم پودر کاکائو لاتامارکو و روغن جانشین

عمده فروشی مواد غذایی در یوزال

گروه مواد غذایی تکسان واقع در استان گیلان شهرک صنعتی رشت انواع مواد غذایی شامل ادویه جات، چای، زعفران، حبوبات و خشکبار بصورت مستقیم عرضه می نماید.
( تولید و پخش مواد غذایی، چای، ادویه جات، زعفران، خشکبار و… )

شرکت سایا تجارت المان ارس
تولید کننده انواع شکلات ویفر پاستیل بن بن و تافی
با همکاری شرکت ام تی رویال ترکیه
www.mtroyal.com.tr
۰۰۹۰۲۱۲۲۵۸۲۳۲۳
۰۴۱۳۶۳۴۹۱۰۴
www.sayatejarat.com

محققان در دانشگاه استرالیای جنوبی طی یک پژوهش جدید نشان داده‌اند که مصرف شکلات به بهبود عملکرد شناختی مغز کمک می‌کند.
طی پژوهش‌های انجام شده در سالهای گذشته، محققان دریافتند که خوردن کاکائو می‌تواند به کم کردن وزن، کاهش فشار خون و حتی کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی کمک کند؛ اما در حال حاضر، یک یافته جدید در پژوهشی نوین که توسط یک تیم از دانشمندان شکلات دوست انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف شکلات سبب افزایش هوش در افراد می‌شود.

پس از تجزیه و تحلیل داده های ۱۰۰۰ داوطلب شرکت کننده در این آزمونها، این تیم به این نتیجه رسیدند که افرادی که حداقل یک بار در هفته شکلات مصرف می‌کنند، دارای حافظه قوی‌تری بوده و توانایی استدلال و پردازش اطلاعات در آنها در مقایسه با کسانی که به ندرت یا هرگز شکلات مصرف نمی‌کنند بیشتر است.

به گفته محققان این پژوهش، شکلات و کاکائو سرشار از فلاونوئید هستند. فلاونوئید به مفهوم وسیع تمام رنگدانه‌های گیاهی را دربر می‌گیرد. فلاونوئیدها دارای اثرات قوی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند که سبب کند شدن فرآیند کاهش توانایی مغز در اثر افزایش سن می‌شود. فلاونوئیدها سبب بهبود خون رسانی به مغز شده و در افزایش حافظه و توان یادگیری نقش مهمی دارند. از مکانیسم‌های احتمالی اثرات فلاونوئیدها در کارکرد مغزی، برهم کنش آن‌ها با فرآیند‌های موثر در بقای سلول، تمایز و شکل‌گیری حافظه می‌باشد.
به گفته این محققان مصرف شکلات‌های تلخ (Dark Chocolate) همچنین برای بیماران دیابتی بیشتر توصیه می‌شود و نیز ریسک حملات قلبی را کاهش می‌دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.